Klanten beoordelen ons met een 9.7!

10.000+ tevreden Label Kiki-ladies

Gratis verzending (m.u.v. sale) vanaf € 25 (NL) en € 50 (EU)

Voor 16:00 uur besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Ons verhaal, onze missie

Ons doel is jou te laten stralen. Dit doen wij met unieke, handgemaakte sieraden van topkwaliteit.

Wij geloven dat onze sieraden jouw look compleet maken en nét een beetje zelfverzekerder laten voelen. Onze sieraden zijn uniek, trendy en gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor gaan ze lang mee en steel jij de show tijdens iedere gelegenheid.

Bekend van TV

De Perfecte Verbouwing

Heb je ons gezien bij De Perfecte Verbouwing? Op 23 januari 2023 was de transformatie van ons huis én kantoor te zien in dit RTL 4-programma. En ja, het is echt heel mooi geworden! De aflevering is terug te kijken op Videoland.

Meet Our Team

Kiki

Onze girlboss probeert altijd van een 9 een 10 te maken, ook al duurt dit een week. Geduld is dus een schone zaak bij het ontwerpen van nieuwe sieraden. Kiki werkt dan het liefste in een georganiseerde chaos. Haar chaos was echter toch niet georganiseerd genoeg om er een foto van te mogen maken, vandaar deze foto in het nieuwe kantoor.

Cheesecake? Zei iemand cheesecake?

Sjors

De directeur brengt rust en structuur tussen alle kakelende blondjes. Hij voelt zich hier helemaal thuis en drinkt zelfs de meeste gemberthee van iedereen. Gelukkig heeft Sjors ook genoeg testosteron. Zo bouwde hij namelijk helemaal zelf ons gloednieuwe Label Kiki kantoor. U vraagt en Sjors draait.

Vindt de groei van Label Kiki net zo belangrijk als de groei van zijn haar.

Terra

Van backoffice medewerker tot high class Paris model. Er zijn er weinig die zo snel gegroeid zijn binnen ons bedrijf. Ze pakt met liefde jullie bestellingen in en zorgt altijd voor een handgeschreven kaartje erbij.

Moeten wij even weten hoe een sieraad heet? Dit ijsmonster weet het binnen 0,001 seconde.

Iris

Sinds 2018 maakt Iris al foto's bij alle shoots van Label Kiki. Dit was toen nog in ruil voor een setje sieraden, maar ondertussen is ze volop bij ons in dienst. Door haar enthousiasme zijn de shoots nooit saai en weet ze de modellen iedere keer goed vast te leggen.

Feitje: haar kledingkast ziet eruit alsof het iedere dag carnaval is.

Milou

Hoe kun je zoveel eten en nog steeds honger hebben? Vragen we ons meerdere malen per dag af. Ondanks haar grote liefde voor eten en haar lengte van 1,58m is haar grote modellencarrière bij ons begonnen. Ook weet ze met haar camera onze sieraden steeds weer sfeervol vast te leggen.

Ontvang je onze leuke nieuwsbrieven al? Deze zijn mede mogelijk gemaakt door Milou.

Jarno

Onze gestructureerde webmaster zorgt er iedere keer voor dat onze website is voorzien van de nieuwste updates, zodat jij onze site prettig kunt gebruiken. Jarno brengt altijd vernieuwingen met zich mee waarvan wij het bestaan niet eens af wisten.

We zijn dankbaar dat onze eigen Wim Hof de app Trello (planning & communicatie app) in ons leven heeft geïntroduceerd en niet zijn koude ijsbad.

Sofie

Zie je Sofie in de rij staan bij de metaaldetector bij Schiphol en wil je op tijd jouw vlucht halen? Kies dan maar een andere rij uit! We kennen namelijk niemand die zoveel sieraden draagt als Sofie.

Ons Brabants gezelligheidsdier reist heel Nederland rond om ervoor te zorgen dat je bij je favoriete Label Kiki winkel de leukste sieraden kunt kopen.

Gitte

Gitte is nooit te zien zonder pony, ook wel froe froe genoemd in het Belgisch. Gelukkig reist Gitte met haar auto België rond voor Label Kiki en hoeft ze dit niet te doen in galop op een pony.

Had al clip-on oorbellen als kleuter in voordat ze gaatjes kreeg. Dat is een echte #labelkikiladie!

Lieke

Lieke is onze nuchtere Twentse die deze regio waar ze geboren en getogen is als haar broekzak kent. Dat werkt enorm in haar voordeel bij het zoeken van de leukste winkels voor Label Kiki in de regio.

Hard lachen om je eigen grappen vind onze beelddenker geen enkel probleem!