Klanten beoordelen ons met een 9.7!

10.000+ tevreden Label Kiki-ladies

Gratis verzending (m.u.v. sale) vanaf € 25 (NL) en € 50 (EU)

Voor 16:00 uur besteld = vandaag verzonden

Achteraf betalen met Klarna

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Label Kiki hanteert een garantietermijn van 3 maanden na datum van aankoop. Iedere situatie wordt beoordeeld door het team van Label Kiki. Maak even duidelijke foto’s of een filmpje van je kapotte item en stuur deze samen met je ordernummer en een korte omschrijving naar webshop@labelkiki.com.

Je kunt alleen een beroep doen op onze garantie als het sieraad via onze website www.labelkiki.com is aangekocht.

Kom je in aanmerking voor garantie dan zal Label Kiki zal je een passende oplossing voorstellen, het zal gaan om de volgende opties:

  • Reparatie
  • Restitutie
  • Vervanging

Kapot item ontvangen

Gaat de sluiting van je armbandje niet helemaal dicht?
Knijp dan met een tang uit de gereedschapskist van een handyman de opening dicht. De sluiting is sterk dus je moet even kracht zetten om het zo te verbuigen dat het ringetje van je armband er niet meer tussendoor kan. Je kunt dit!

Kapotte sluiting

Heb je een kapot item ontvangen?

Label Kiki streeft naar goede kwaliteit en verzending. De sieraden gaan langs meerdere ogen en worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze verzonden worden. Mail binnen drie dagen naar info@labelkiki.com met je kapotte product en we zullen dan binnen drie werkdagen contact met je opnemen. Wanneer je ons later dan drie dagen op de hoogte stelt van het kapotte item kunnen we niet meer aansprakelijk worden gesteld.

Maak even duidelijke foto’s of een filmpje van je kapotte item en stuur deze samen met je ordernummer en een korte omschrijving naar info@labelkiki.com.

Vervallen garantie

De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als jij of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Klachten

“Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@labelkiki.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”