Bij Label Kiki kun je voor verschillende betaalopties kiezen tijdens het afronden van de bestelling:

 • iDEAL: Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen betalen. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven van je rekening en bijgeschreven bij Label Kiki. Hiervoor is toegang nodig tot internetbankieren bij Nederlandse banken.
 • Bancontact: Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Wanneer Bancontact gebruikt wordt om online aankopen te betalen, maken consumenten geld over vanuit hun bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving.
 • CreditCard: Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende maand uitgegeven hebben, terug.
 • Overboeking vooraf: Het verschuldigde bedrag dient overgeboekt te worden naar het rekeningnummer van Label Kiki. De bestelling wordt verzonden zodra het factuurbedrag op de rekening staat bijgeschreven. Het totaalbedrag dient binnen een termijn van 7 werkdagen betaald te worden. Indien de betaling niet is ontvangen, vervalt de bestelling.
  Rekeninghouder: Label Kiki
  IBAN: NL 47 RABO 0136440282
  BIC: RABONL2U
 • Betalen bij afhalen: Indien de bestelling wordt afgehaald bij Complot Concept Store in Venray kun je ook ter plekke met de pin afrekenen. Voor het afhalen van een bestelling bij Complot Concept Store kun je terecht op de reguliere winkeltijden.
  Complot Concept Store
  Grotestraat 7 in Venray
  www.complotconceptstore.nl

Snelle bezorging

Voor een snelle bezorging raden wij u aan te kiezen voor een directe betaalmethode zoals Bancontact, iDeal of Creditcard. Bij de keuze voor overboeking vooraf wordt de bestelling verzonden zodra het factuurbedrag op onze rekening staat bijgeschreven.

Vóór 15:00 uur besteld = zelfde dag nog verzonden.

Kortingscode

Indien je in het bezit bent van een kortingscode dient deze voor het plaatsen van de bestelling te worden ingevoerd. Kortingscodes kunnen niet achteraf verrekend worden.