Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Je hoeft voor je Label Kiki bestelling niet thuis te blijven, alles gaat door de brievenbus.

Om gratis verzending aan te bieden verzenden we alle bestellingen zonder standaard zonder Track & Trace. Op het moment dat je een mailtje heb ontvangen met daarin ‘je bestelling is afgerond’ betekent dit dat je pakketje van ons kantoor is vertrokken.

ADVIES: Wil je wel een Track & Trace dan kun je voor €2,– deze optie kiezen en zo je pakketje volgen.

Verzendkosten

 • Nederland
  Voor alle bestellingen vanaf €20,- in Nederland rekenen we géén verzendkosten. Voor bestellingen onder de €20,- zijn de verzendkosten €1,95. Geadviseerd: Volg je pakketje voor één euro meer, €3,95, mét Track & Trace. Zo kun je eenvoudig je pakktje volgen.
 • België, Duitsland, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zweden & Denemarken
  Voor alle bestellingen naar bovenstaande landen rekenen we € 3,95 verzendkosten. Vanaf €50,-  leveren we gratis.
 • Portugal, Polen, Zwitserland, Finland & Noorwegen
  Voor alle bestellingen naar bovenstaande landen rekenen we € 4,95 verzendkosten.

Levertijd (indicatie)

 • Nederland: 1 tot 2 werkdagen
 • België & Duitsland: 2 tot 5 werkdagen
 • Frankrijk en rest van Europa: 5 tot 8 werkdagen

Verpakking

We zorgen er altijd voor dat de sieraden leuk ingepakt worden. Hierbij doen we alles in één zakje.

Heb je meerdere cadeautjes besteld en moet het apart verpakt worden, geef het even aan tijdens je bestelling dan zorgen we voor de leukste ingepakte cadeautjes!

Retourneren

Label Kiki is pas tevreden als jij dat ook bent. Dus is de bestelling niet helemaal wat je er van verwacht had dan is retourneren geen enkel probleem.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@labelkiki.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Zorg er voor dat de te retourneren items beschermd in een brievenbusdoosje zitten verpakt. Als producten in een envelop worden geretourneerd kunnen deze beschadigd worden tijdens het transport. Bij beschadigde of kapotte items is geen restitutie mogelijk.

Retourneren is vrij eenvoudig door de onderstaande stappen te doorlopen.

STAP 1   | Meld je retour aan bij via info@labelkiki.com met je gegevens. Je mag direct je sieraden retourneren zonder bericht van ons, we vragen je dit aan te melden zodat we weten dat er een pakketje naar ons onderweg is. In verband met het gewicht van het pakketje sturen we geen retourformulier mee met onze bestellingen. Zo kunnen we gratis verzending blijven aanbieden, fijn he!

STAP 2   | Stuur de artikelen in een brievenbusdoosje naar onderstaand adres. Vermeld in het doosje je naam en het bestelnummer zodat wij kunnen zien om welke bestelling het gaat. Wordt dit niet gedaan, kunnen wij helaas niet zien van welke afzender het af komt en niet direct het verschuldigde bedrag retourneren.

Label Kiki
Afdeling retouren
Grotestraat 7
5801 BD, Venray

STAP 3   | De artikelen dienen, nieuw en ongedragen te zijn en te zijn voorzien van alle originele labels en verpakkingen. Beschadigde en gebruikte retourzendingen worden niet geaccepteerd.

STAP 4   | Na ontvangst zal Label Kiki er zorg voor dragen dat het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk terug gestort wordt op de (bank)rekening /creditcard welke gebruikt is bij het bestellen van de artikelen. Het je gekozen voor achteraf betalen met Klarna? Wij geven bij Klarna door welke producten door je zijn geretourneerd.

Zowel de kosten voor de retourzending als het risico bij verzenden zijn voor rekening van de klant.

Op maat gemaakt

Voor artikelen die speciaal voor u zijn bestelt of speciaal voor u zijn vervaardigd en/of voor u op maat zijn gemaakt, geldt geen zichttermijn en kunnen hierdoor niet worden omgeruild of geretourneerd.