Label Kiki jewelry


Question Zijn de sieraden van Label Kiki van hoge kwaliteit?
AnswerDe sieraden zijn handgemaakt en gaan langs meerdere ogen voordat ze bij de laatste kwaliteit check komen.
Question Zijn de sieraden van Label Kiki duurzaam?
AnswerSterling Silver en Stainless Steel zijn twee duurzame materialen. Deze kunnen beide voor 100% worden gerecycled.
Question Wat kan ik doen om zo goed mogelijk met mijn sieraden om te gaan?
AnswerDe sieraden kun je het best uit doen wanneer je gaat douchen, zwemmen of slapen. Door het gebruik van chloor of andere chemicaliΓ«n zal het vergulde goud sneller dof worden of door erop te gaan liggen kunnen de sieraden sneller kapot gaan.
Question Mijn zilveren sieraden zijn verkleurd, wat nu?
AnswerAantasting is een natuurlijk gevolg van zilver dat reageert met elementen van de lucht zoals zwavel of waterstof. Veel mensen geloven dat zilver aanslag plaatsvindt vanwege het oxidatie-effect, dit is niet correct omdat zilver niet wordt beschouwd als een reactief materiaal. Het heeft geen reactie met zuurstof of water bij omgevingstemperatuur.

Door het met een zilverpoets doekje op te poetsen of het in een badje silver clean te dompelen zullen je zilveren en vergulde sieraden weer net zo glimmen als toen je ze kocht.

Question Wat betekend 925 Sterling Silver?
Answer925 Sterling Silver is de benaming voor de beste kwaliteit zilver waar sieraden mee kunnen worden gemaakt. Zilver is een zacht materiaal, 100% zilver is te zacht om sieraden van te maken. De beste kwaliteit zilver is 925 zilver (92,5%) er wordt 7,5% van een ander metaal toegevoegd.
Question Voordelen van roestvrij staal
AnswerHet is allergievrij en verkleurd niet op de huid. Roestvrij staal is een kras- en kleurvast materiaal. Hierdoor heb je jarenlang plezier van je roestvrij stalen sieraden.
Question Waarom wijkt mijn sieraad wijkt af van de afbeelding van de website?
AnswerLabel Kiki maakt gebruik van natuurstenen waardoor vorm en kleur kan variΓ«ren van de foto op de webshop. Zo heb je altijd een uniek sieraad!Β 
Question Ik heb kleinere/grotere polsmaat, kunnen jullie een armbandje voor mij op maat maken?
AnswerSommige armbanden en kettingen kunnen we kleiner of groter maken. Stuur even een berichtje naar [email protected] en we kijken wat we voor je kunnen betekenen.
Question Tips & tricks
Answer

  1. Vind je het lastig om je hoops in te doen, doe deze dan van achter naar voren in. Zo kun je met een beetje hulp van de spiegel de sieraden makkelijker sluiten.
  2. Knijp af en toe de vlinders (achterkantjes) van je oorbellen dicht zodat deze je oorbellen goed op zijn plek houden. Zo raak je ze niet snel meer kwijt!