BETAALOPTIES   |  Bij Label Kiki kun je voor verschillende betaalopties kiezen tijdens het afronden van de bestelling.

IDEAL   |  Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen betalen. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven van je rekening en bijgeschreven bij Label Kiki. Hiervoor is toegang nodig tot internetbankieren bij Nederlandse banken.

PAYPAL   |  Voor deze betaaloptie dien je in bezit te zijn van een PayPal account. Een account is makkelijk aan te maken via de website www.paypal.nl. Zodra de betaling binnen is zal de bestelling verstuurd worden.

OVERBOEKING VOORAF  | Het verschuldigde bedrag dient overgeboekt te worden naar het rekeningnummer van Label Kiki. De bestelling wordt verzonden zodra het factuurbedrag op de rekening staat bijgeschreven.  Het totaalbedrag dient binnen een termijn van 7 werkdagen betaald te worden. Indien de betaling niet is ontvangen, vervalt de bestelling.

Rekeninghouder: Label Kiki

IBAN: NL 47 RABO 0136440282

BETALING BIJ AFHALEN  |  Indien de bestelling wordt afgehaald bij Complot concept store in Venray kun je ook ter plekke met de pin afrekenen. Voor het afhalen van een bestelling bij Complot concept store kun je terecht op de reguliere winkeltijden.

Complot Concept Store
Grote Markt 10 in Venray
www.complotconceptstore.nl

SNELLE BEZORGING   |  Voor een snelle bezorging raden wij u aan te kiezen voor een directe betaalmethode zoals iDeal of Paypal. Bij de keuze voor overboeking vooraf wordt de bestelling verzonden zodra het factuurbedrag op onze rekening staat bijgeschreven.

Indien je in het bezit bent van een kortingscode dient deze voor het plaatsen van de bestelling te worden ingevoerd. Kortingscodes kunnen niet achteraf verrekend worden.