Verzendkosten

 • Nederland
  Voor alle bestellingen in Nederland €6,95
 • België & Duitsland,  
  Voor alle bestellingen naar bovenstaande landen rekenen we € 10,- verzendkosten
 • Frankrijk,Verenigd Koninkrijk, Italië, Oostenrijk, Portugal, Polen, Zwitserland, Finland & Noorwegen
  Voor alle bestellingen naar bovenstaande landen rekenen we € 15,- verzendkosten.

Levertijd (indicatie)

Alle bestellingen worden geleverd met een track & trace zodat je altijd je pakket kunt volgen en weet wanneer je wordt bezorgd. We streven er naar om je bestelling dezelfde dag nog te versturen, het is dan aan PostNL om het pakket zsm af te leveren.

 • Nederland: 1 tot 2 werkdagen
 • België & Duitsland: 2 tot 5 werkdagen
 • Frankrijk en rest van Europa: 5 tot 8 werkdagen

Retourneren

Heb je een reparatie of moet je om een andere reden iets retourneren, geen enkel probleem. Doe dit altijd in een brievenbusdoosje en NIET in een envelop. Onze sieraden zijn erg kwetsbaar als ze onderin de tas van de postbezorger terecht komen. Een brievenbusdoosje zorgt ervoor dat de sieraden heelhuids bij ons aankomen. Wanneer sieraden in een envelop worden verstuurd worden kunnen we geen vervang exemplaar opsturen.

Retouradres:

Label Kiki
Grotestraat 7
5801 BD, Venray

Vul bij de track & trace wholesale@labelkiki.com in zodat wij het pakketje kunnen volgen.

Verpakking

We streven er naar om zo min mogelijk verpakkingsmateriaal op te sturen. Al het verpakkingsmateriaal wordt gerecycled van wat we krijgen van onze leveranciers.

Controleer de verpakking altijd goed op beschadigingen en maak hier een foto van zodat we PostNL aansprakelijk kunnen maken op eventuele schade. Wanneer een pakket open is geweest controleer dan de pakbon en neem dan altijd contact op met ons.