Waarom wijkt mijn sieraad wijkt af van de afbeelding van de website?

Label Kiki maakt gebruik van natuurstenen waardoor vorm en kleur kan variëren van de foto op de webshop. Iedere laptop/pc/telefoon heeft zijn eigen kleurinstellingen. Onze website staat zo ingesteld dat de sieraden in zo reëel mogelijke kleuren overkomen.

Wat betekend 925 Sterling Silver?

925 Sterling Silver is de benaming voor de beste kwaliteit zilver waar sieraden mee kunnen worden gemaakt. Zilver is een zacht materiaal, 100% zilver is te zacht om sieraden van te maken. De beste kwaliteit zilver is 925 zilver (92,5%) er wordt 7,5% van een ander metaal toegevoegd.

Mijn klant heeft een grote of hele kleine pols, kunnen jullie een armbandje voor mij op maat maken?

Alle armbanden en kettingen waar een kraal of steen in zit verwerkt kunnen we kleiner of groter maken. We maken dan graag een nieuwe voor je klant. Zet in het opmerkingen vak bij je bestelling om welk item het gaat en wat de lengte tot aan de verleng ketting moet worden.

Wat zijn de voordelen van roestvrij staal?

Het is allergievrij en verkleurd niet op de huid. Roestvrij staal is enorm sterk en een kras- en kleurvast materiaal. Hierdoor heb je lang plezier van je roestvrij stalen sieraden.

Waar kan ik de collectie van Label Kiki in het echt bekijken?

Voor de volledige collectie kun je terecht bij Complot Concept Store in Venray.

Een klant van mij is één oorbel verloren, kan ik ook één oorbel bestellen?

Uiteraard is dit mogelijk, plaats even een bestelling via onze B2B en mail hiervoor even naar wholesale@labelkiki.com. Dan zullen we het item toevoegen aan je bestelling. De factuur sturen we na.

Het sieraad waar ik naar op zoek ben staat niet meer op de site is deze dan uitverkocht?

Op het moment dat het niet op de site staat is het vaak uitverkocht. Het kan zijn dat we bezig zijn met productie en het product vanzelf weer op voorraad komt. Het je echt dringend een item nodig kan het zijn dat we er ergens nog ééntje hebben liggen. Als je het zeker wilt weten mail dan even naar wholesale@labelkiki.com met je vraag.

Kan ik zwemmen met mijn sieraden of kan ik deze om houden tijdens het douchen?

Veel van onze sieraden hebben een hoogwaardige plating maar het zijn geen massief gouden sieraden. Dat betekend dat de plating langzaam van de sieraden af gaat. We zeggen daarom altijd hoe voorzichtiger je met je sieraden om gaat hoe langer je er plezier van hebt! De chemicaliën van een zwembad of shampoo doen je sieraden uiteraard geen goed.