Label Kiki hanteert een garantietermijn van 3 maanden na datum van aankoop. Iedere situatie wordt beoordeeld door het team van Label Kiki. Maak even duidelijke foto’s of een filmpje van je kapotte item en stuur deze samen met je ordernummer en een korte omschrijving naar info@labelkiki.com.

Je kunt alleen een beroep doen op onze garantie als het sieraad via onze website www.labelkiki.com is aangekocht.

Kom je in aanmerking voor garantie dan zal Label Kiki zal je een passende oplossing voorstellen, het zal gaan om de volgende opties:

  • Reparatie
  • Restitutie
  • Vervanging

Kapot item ontvangen

Gaat de sluiting van je armbandje niet helemaal dicht?
Knijp dan met een tang uit de gereedschapskist van een handyman de opening dicht. De sluiting is sterk dus je moet even kracht zetten om het zo te verbuigen dat het ringetje van je armband er niet meer tussendoor kan. Je kunt dit!

Kapotte sluiting

Heb je een kapot item ontvangen?

Label Kiki streeft naar goede kwaliteit en verzending. De sieraden gaan langs meerdere ogen en worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze verzonden worden. Mail binnen drie dagen naar info@labelkiki.com met je kapotte product en we zullen dan binnen drie werkdagen contact met je opnemen. Wanneer je ons later dan drie dagen op de hoogte stelt van het kapotte item kunnen we niet meer aansprakelijk worden gesteld.

Maak even duidelijke foto’s of een filmpje van je kapotte item en stuur deze samen met je ordernummer en een korte omschrijving naar info@labelkiki.com.

Vervallen garantie

De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als jij of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.